Saturday, 10 September 2011

Aku dh boley rasa dia bergerak n tndang dlm pwot aku....:) :)


smlm aku dh dpt rasai pergerakan baby aku...aku dh bolah rsa baby aku tndang dlm perot aku...aku bersyukur sgt2 walau pn lalui smua ni tnpa suami disisi aku pd saat ni....alhamdullillah bila aku smbang ngan prot aku,baby aku bg respon..aku dpt merasai salah 1 nikmat kurniaan Allah yg x smua org dpt rasa...dia seakan akan suruh aku sabar...aku nk dia da ngan aku rasa smua yg aku rasa ni tp andai itu takdirnya aku redo..andailah dia tahu pa yg aku rasa......

Teringin nak beli smua ni!!!1
        
             
                         

aku nk p beli brg baby akumcm org lain gak!!!!!!!!!!x boley ka aku nk rasa smua 2!!!!knapa kejam sgt smpai sggup buat aku mcm ni...aku menagis sekalipn oleh ka aku dpt pa yg aku nk....

aku nk rasa mcm org lain rasa gak!!!!!


aku nk sgt lahirkn ank aku mcm org lain..siang mlm aku berdoa agr Allah bagi aku kekuatan utk tmpuh ujian yg Dia bg kt aku...


hrap baby aku lahir dlm keadaan sihat, sempurna mcm org lain...AMMMMMIIIINNNN

Miss my fren

dyla,aku,dina,ieka

rndu kat hgpa semua..teringat kenangan kita..hgpa lah yg selalu tolong aku ..selalu ada masa senang or susah..nk hg pa smua balik..x mau pisah ngan hgpa smua..

Friday, 9 September 2011

baby baby baby


ni baby dlm perut aku..aku edd 2.2.2012..kiranya sekarang ni aku dh mengandung 5 bln,,so da lg 4 bln aku nk smbut anak aku yg sulung..
just like other people yg tggu kelahiran ank sulung sure x sbar2 nk beli brg baby,tggu tgk muka baby..hope dia lahir dlm keadaan sihat just like other baby..masa first time tau aku hamil aku ni terkejut gle sbb x sgka rezeki aku smpai awai..alhmdullillah Allah mkbulkn doa aku to get a baby for my hubby tnda kasih n syg aku..
semoga Allah permudahkn ari2 aku n mudahkn aku melahirkn ank sulong aku:)

something to talk about me

Nama aku Fatin (2 yg pendek) yg pnjang Nur Fatin bt A.H Mohd Othman Bashah....
Aku dh berumahtggga  masa aku berumur 18 thun..kiranya dh 10 bln aku berkawen..(pilihan aku sndiri)



ni masa mlm weadding aku (22.12.2010)
Suami aku asal dri sg limau dalam..nama dia Mohamad Hafizd bin Khalib..kmi 2 ni student kt UITM KEDAH  tp kos x sma sem pown x sma...aku bru sem 1 dip pentadbiran awan suami aku lak dip pengurusan  perniagaan..